• Construcția caselor particulare

    Construcția caselor particulare

    De la 400 euro/m2 Echipe specializate - 8 ani experienta
  • Reparatii interioare Chisinau

    Reparatii interioare Chisinau

    de la 60 euro/m2 Deplasarea Specialistului la obiect GRATUIT

Reparații interioare apartamente, case și oficii Chișinău. Design interior

Constructii case,  design interior și reparații la cheie.

Creăm proiecte personalizate pentru constructia Caselor particulare, Apartamente, Oficii sau spații comerciale, și asigurăm executarea proiectelor astfel încât rezultatul final să fie exact ca în proiectul 3D.

Misiunea noastră este de a oferi soluții novatoare până la revoluționare, menite să confere spațiilor confort, functionalitate, estetica și individualitate. Abordăm fiecare proiect individual, creativ și inventiv astfel încât să transformăm orice unitate locativă în cămine cât mai spațioase, funcționale și confortabile.

În viziunea noastră, valoarea unei amenajări se obține printr-un proces de “co-creare”, în care clientul (beneficiarul), aflat în centrul atenției, ”lucrează” alături de o echipă de profesioniști orchestrată de către un consultant personal al clientului, care fiind mereu la dispoziția clientului, își asumă responsabilitatea întregului proces, pe tot parcursul executării lucrărilor chiar și pe durata garanției contractuale.

De ce noi

Design interior GRATUIT

1
Comanda Reparatie apartament la Cheie si primeste Design interior GRATUIT

Economisim bani Dvs.

2
Costul tuturor lucrărilor este fixat în contract și nu se modifică fără inițiativa clientului cind volumul de lucru se ridica!

Garanție lucrarilor 1 ani

3
Garantia oferita pentru lucrările de construcții, reparații și finisaje este cel mai important criteriu pentru alegerea unei organizații de construcții.

Economisim timpul si bugetul Dvs

4
Noi ne ocupam de tot, coborârea și evacuarea gunoiului, elaborarea devizului de materiale, cumpărarea, transportul și ridicarea materialelor în încăpere

Planificarea bugetului

5
Casa Buna oferă tot suportul la elaborarea devizului de cheltuieli pentru lucrările de renovare și materiale de construcție, necesare proiectului Dvs.

Achitare pe etape

6
Achitarea în tranșe. Următoarea tranșă se achită numai după îndeplinirea efectivă a lucrărilor pentru care Beneficiarul a achitat tranșa precedentă